Home – GATE Digital

About Us

Η GATE είναι μια δυναμική εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου ψηφιακής τεχνολογίας, πολυμέσων με περισσότερους από 100 συνεργάτες.

Το εύρος των υπηρεσιών μας απλώνεται από την κατασκευή ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, δημιουργία περιεχομένου, αυτοματοποιημένων προγραμμάτων και την διαφήμιση στις μηχανές αναζήτησης, μέχρι προηγμένες υπηρεσίες email και Social Media Marketing. Έχουμε αναπτύξει έργα που καλύπτουν το σύνολο των επιχειρηματικών τομέων όπως τουριστικές και επιχειρήσεις εστίασης, δημόσια έργα, e-commerce κ.α.

Τόσο η ραγδαία μετάβαση προς μια νέα ψηφιακή εποχή όσο και οι ταχύτατες τεχνολογικές εξελίξεις καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη, για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, την προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο αναπτυξιακό περιβάλλον.

Κάθε ενδιαφερόμενος περνά από τα 4 βασικά βήματα για να πραγματοποιήσει μια αγορά και να γίνει πελάτης.

Awareness – Interest – Evaluation – Action


Ο ενδιαφερόμενος δηλαδή πρέπει να γνωρίζει την προσφερόμενη υπηρεσία / προϊόν, να ενδιαφερθεί, να το αξιολογήσει και τέλος να το επιλέξει.

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να έχει προηγηθεί το Setup όπου θα έχουν δομηθεί σωστά τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας , ενώ το ταξίδι δεν σταματά με την αγορά καθώς ο στόχος είναι να επιτευχθεί το Loyalty , το οποίο και θα οδηγήσει σε πιστούς πελάτες που θα κάνουν επαναλαμβανόμενες αγορές.

Let’s connect and create something great TOGETHER

By signing up you automatically accept our Terms and Conditions.

CONTACT US

Email : sales@gatedigital.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο : 211 333 5291